Dividivi 3

18 september 2022 15.00 uur Muzikaal wandel- en wijnavontuur.

Dit concert komt te vervallen i.v.m. ziekte van de musici

40 jaar SKOA, dat gaan we vieren!

De SKOA trapt het nieuwe seizoen af met een traktatie ivm dit jubileum, dat we met een speciaal concert in oktober gaan vieren. In september starten we met een muzikaal wijn- en wandelavontuur, in samenwerking met Landschap Overijssel.

Voorafgaand aan het concert wordt een wandeling door het Reestdal georganiseerd vanuit De Wheem. U kunt vanaf 12.30 uur een wandelroute afhalen bij De Wheem. De dames van het Dividivi Trio (zie boven) zullen u muzikaal verwelkomen. Het blazerstrio Dividivi-3 trakteert ons daarna op een muzikaal wijnavontuur. In de pauze van het concert wordt wijn of vruchtensap van de Reestdalhoeve geschonken.

De basklarinettiste Ilse Eijsink is ook Register Vinoloog. Zij weet iedereen, fervente wijndrinkers en wijnleken, te boeien met pakkende en originele verhalen over herkomst, druivenras en smaak. De reis voert ons naar Duitsland, dan gaan we door naar Frankrijk waar de Franse chansons uiteraard niet zullen ontbreken. Wij sluiten onze reis af in Italië waar zowel de wijn als de filmmuziek-klassiekers zullen zorgen voor een spetterend einde van ons avontuur!