Merain Trio

18 december 2022 15.00 uur

Het programma heet: A Celtic and Colourful Christmas, de mooiste kerstmuziek uit o.a. Ierland, Duitsland, Frankrijk, Zuid-Amerika, het Midden-Oosten én ook uit Zweden, het bosrijke winterwonderland van Niels Holgersson en Pippi.

Uit een persbericht:

Het is ronduit verrassend hoe het kerstgevoel wereldwijd zo’n bonte verscheidenheid aan muziek heeft voortgebracht: van verstilde mystieke liederen tot Zuid-Amerikaanse vrolijkheid, alles passeert de revue in dit bijzondere en afwisselende concert.
De muziek is zoals altijd op verfijnde wijze door Merain (zang, viool en Keltische harp) zelf bewerkt waarbij de prachtige harmonie van de instrumenten een magische uitwerking heeft. Het publiek noemt de concerten van Merain vaak ontroerend en het speelplezier aanstekelijk. De perfecte ingrediënten voor een heerlijke middag!

Het programma is vergelijkbaar met wat ze de vorige keer (2019) speelden, maar ze zoeken elk jaar nieuwe liederen en stukken en maken elk jaar nieuwe arrangementen en houden het zo afwisselend en fris.