Word donateur van Skoaconcerten

Om het cultureel aanbod in de regio voldoende op niveau te houden, is het van belang dat SKOA haar activiteiten kan voortzetten. Uw financiële steun hierbij is onontbeerlijk, zeker nu wij slechts een beperkt aantal bezoekers kunnen toelaten bij onze concerten. U kunt donateur worden van onze stichting door een bedrag van tenminste € 20,00 te storten op bankrekening nummer NL60 RABO 0312 9843 16  t.n.v. Stichting Kamermuziek Oud-Avereest o.v.v. “donateur”. U ontvangt dan eenmaal per jaar een overzicht van de concerten die gedurende het seizoen worden uitgevoerd en iedere maand het volledige programma voor het concert in uw brievenbus of uw mailbox.

Een eenmalige gift is natuurlijk ook zeer welkom. U kunt daarvoor gebruik maken van het formulier onderaan deze pagina.

De Belastingdienst heeft de St. Kamermuziek Oud Avereest aangewezen en geregistreerd als een culturele ANBI: een Algemeen Nut Beogende Instelling. Dit betekent dat u als donateur van SKOA gebruik kunt maken van belastingvoordeel.

Ik wil graag een eenmalige gift doen..

Bedrag

Programma per mail ontvangen?

Geen concert missen? Laat hieronder uw gegevens achter en wij helpen u herinneren. We sturen niet vaker dan 8 x per jaar een mail, beloofd! (Wij houden zelf ook niet van een volle inbox)