Word donateur van Skoaconcerten

Om het cultureel aanbod in de regio voldoende op niveau te houden, is het van belang dat SKOA haar activiteiten kan voortzetten. Uw financiële steun hierbij is onontbeerlijk. U kunt vriend worden van onze stichting. Uw bijdragen leggen veel gewicht in de schaal bij het handhaven van de kwaliteit en de continuïteit. Wij zouden het bijzonder op prijs stellen als u zich wilt aanmelden als vriend. Indien u een bedrag van tenminste € 20,00 stort op bankrekening nummer NL60 RABO 0312 9843 16  t.n.v. Stichting Kamermuziek Oud-Avereest ontvangt u eenmaal per jaar een overzicht van de concerten die gedurende het seizoen worden uitgevoerd en iedere maand het volledige programma voor het concert in uw brievenbus of uw mailbox.

De Belastingdienst heeft de St. Kamermuziek Oud Avereest aangewezen en geregistreerd als een culturele ANBI: een Algemeen Nut Beogende Instelling. Dit betekent dat u als vriend van SKOA gebruik kunt maken van belastingvoordeel.

Bedrag

Programma per mail ontvangen?

Geen concert missen? Laat hieronder uw gegevens achter en wij helpen u herinneren. We sturen u dan informatie over het volgende concert.